De Dag van de Popquiz 2022

QJpoPxMQ
Datum: woensdag 25 mei 2022 20:00 - 23:59

25 mei 2022 – Dag van de Popquiz

25 mei 2022 is de achtste editie van de Dag van de Popquiz!

Op "de dag voor Hemelvaart" kun je op tientallen locaties in het land meedoen aan een avondvullende popquiz (door de makers van de Popquiz Marathon)!

Er zijn weer biertjes in overvloed, net te weinig zitplekken en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden.. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

Aanvangstijd: 19.30 uur zaal open / 20.00 uur start quiz]

Prijs: 10 euro/team]

Maximaal aantal deelnemers per team: max. 4 personen]

Vooraf aanmelden aan de bar of email: cafedinges@home.nl