UPPERCASE

278966032_401970565268587_4513060450356880817_n
Datum: zaterdag 23 juli 2022 21:00 - zondag 24 juli 2022 00:30

Gekenmerkt door haar warme en aangename sound onderscheidt de band UpperCase zich van andere coverbands. De optredens van UpperCase vormen een geheel van uniek semi-akoestisch en elektrisch geluid in combinatie met samengesmolten stemmen.

De leadzang door Diana en Patrick wordt zowel vocaal als op gitaar bijgestaan door Gerrit. Ton is onze tweede gitarist maar laat zich ook soms horen met de basgitaar. De bas wordt voornamelijk gespeeld door Arno, maar hij stoeit af en toe met zijn elektrische gitaar. Arthur zorgt voor de drumbeats en laat ook vocaal van zich horen, samen met Arno zijn zij de groove machine van de band en maken ze het je moeilijk stil te blijven staan.

Bekende nummers (top 100) worden soms op verrassende, dan weer frisse of een enkele keer bijna onherkenbare wijze gebracht door de enthousiaste leden van de band. Grappig is dat niet enkel Diana en Patrick leadzang zingen, maar ook Gerrit zo nu en dan een nummer in leadstem brengt. Verwacht het onverwachte met UpperCase Coverband...

Op zaterdag 23 Juli zijn we te zien en te horen bij Café 't Vereinshoes in Vaals. Het is 10 jaar geleden dat we hier de laatste keer hebben gespeeld. We hebben er heel veel zin in. Zien we jullie ook weer?
Totdan!