Crawfish (NL) cancelled new date asap

CrawfishN10
Datum: zaterdag 24 oktober 2020 21:00

Crawfish is een 4-mans formatie die garant staat voor een avondje stevige gitaarrock. Wij spelen een fijne selectie van het betere werk. Zo staan er diverse nummers van Jimmy Hendrix en John Mayer op de setlist. Maar ook The Police, Sting, Tragically Hip, The Black Crowes, Johnny Guitar Watson, The Rolling Stones, Herman Brood, The Chili Peppers en nogveelmeer... De bandleden komen uit Zuid-Limburg en hebben allemaal jarenlange ervaring met zowel covers als eigen werk.

Reserveren

• i.v.m. Corona kunnen slechts 22 personen de optredens bijwonen, max 2 per tafel op 1.5m afstand van elkaar.
  • de entree van het concert bedraagt € 10 euro incl. 1 consumptie en dient bij reservering  voldaan te worden.
  • Je wordt alleen tot het zaaltje toegelaten na het invullen van het corona formulier.
  • reservering mogelijk vanaf 1 maand voorafgaande het concert, uitsluitend aan de bar van het cafe.