• Agenda

Sarah-Steelyard-Bluesband
Datum: vrijdag 30 oktober 2020 21:00 - zaterdag 31 oktober 2020 00:30

Reserveren

• i.v.m. Corona kunnen slechts 22 personen de optredens bijwonen, max 2 per tafel op 1.5m afstand van elkaar.
  • de entree van het concert bedraagt € 10 euro incl. 1 consumptie en dient bij reservering  voldaan te worden.
  • Je wordt alleen tot het zaaltje toegelaten na het invullen van het corona formulier.
  • reservering mogelijk vanaf 1 maand voorafgaande het concert, uitsluitend aan de bar van het cafe.