Sign4

73304571_106181994163225_991568602727448576_n
Datum: woensdag 1 januari 2020 16:00

Er gaan geruchten over een nieuwe band in het Limburgse Heuvelland. De geruchten worden steeds luider en duidelijker.

Nog even geduld ... er zal steeds een beetje meer informatie naar buiten lekken.

Het eerste optreden staat gepland en er volgen meer.

Hou alvast de nieuwjaarsdag middag 2020 gereserveerd in je agenda.  mis het niet.

BIO

Maart 2019, de tweede Aowe Kino Rocknight vond plaats in Bocholtz. Het was een teken (Sign), Frans liep Wim tegen het lijf en er werd over muziek gepraat. Frans zei “we moeten eigenlijk samen nog eens iets gaan doen, lekker spelen”, Wim was het hier volledig mee eens en er werd afgesproken contact te houden. Na een tijdje ging Wim’s telefoon… Frans aan de lijn ”Wim ik wil weer een band beginnen”. Wim zei meteen “nou een bassist heb je dan al gevonden, ik doe mee”, maar wie gaat er drummen vroeg Frans? Wim stelde voor Dan te bellen, de drummer waar beiden vele jaren mee samen gespeeld hadden bij Passing Strangers. Dan had er zin in om een nieuwe band te starten. Samen gingen ze op zoek naar een zanger of nog liever een zangeres. Dan belde Thea, een van de zangeressen van JP Jump waar Dan en Wim ook in speelden. De zangeres was gevonden. De koppen werden bij elkaar gestoken en 4 waren van mening dat alleen wij 4 de band zijn.

Sign4 is geen reünie van Passing Strangers en JP Jump. Beide bands waren in de nineties en zero’s een begrip in het Limburgse zuiden en speelden bijna twee decennia meer dan 25 keer per jaar.

Sign4 begon de zomer van 2019 met de eerste repetities, na zes maanden repeteren is het dan zover: Sign4 première op 1 januari in Café ‘t Vereinshoes in Vaals om 16 uur. (zie evenementen)

Sign4 speelt een mix van Amerikaanse punk, pop en rock. Vrolijke muziek om een feestje te kunnen bouwen. Er is gekozen om covers te spelen met hier en daar een eigen twist. Niet alleen bekende nummers maar ook muziek die je misschien nog niet eerder hebt gehoord, als het maar lekker is en geen dertien in een dozijn nummer is.

Volg Sign4 op Social Media en misschien zie je Sign4 snel live.

Adie wah, follow the Sign and those 4!
See you, Sign4