De inhoud van de website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Café 't Vereinshoes en site42 weBDesign kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, (on)volledigheid en actualiteit van de website. Café 't Vereinshoes en site42 weBDesign kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website.

Copyright © 2014 Café 't Vereinshoes - website made by logo site42 weBDesign site42 weBDesign