Drinks Only

Datum: zaterdag 20 oktober 2018 21:00 - 00:31

Drinks Only is een veelzijdige en dynamische coverband. De band treedt al meer dan 20 jaar weliswaar in verschillende samenstellingen op in cafes, party’s.

35 jaar geleden hebben twee van bovenstaande bandleden al eens een eerdere poging ondernomen om iets in de muziekwereld te mogen betekenen. Helaas! Door tegenwerking van buren, ouders en andere onsympathisanten heeft dit alles niet lang mogen duren. Maar onze wraakgedachte heeft lange tijd mogen broeien, en zie: DRINKS ONLY is sinds een jaar of 20 alweer een feit.

Podiumervaring:
Deze hebben we al op diverse festivals zoals Openluchtfuif te St. Maartensvoeren, Ullemarkt Vaals, Ladyland festival te Maarheze, Benefietconcert Gemmenich(B), Burendag Sanderbout/Sittard.

Voorprogramma,s bij:
Bizaroides (Can), Syren (UK/USA), Nina Hagen(DE), Chris Tompson(GB) en de Time Bandits(NL).

Kroegen:
Café Dinges te Vaals, Rick.s café in Moelingen, café Tinus te Noorbeek, café-discotheek De Sport Herkenbosch, cafe Twister Geleen, café Op De Hei Geleen, café De Grensteen, Koffereck, Vereinshoes, Themacafé en Fockink te Vaals, Time Out te Eschweiler, Chalet d'n Oservant Maastricht, Cafe De Haas Voerendaal.

Diverse feesten, partijen, fuiven en rockige bruiloften.

Just Dance & Enjoy

Copyright © 2014 Café 't Vereinshoes - site42 webdesign uit Limburg bouwt betaalbare websites op maat site42