Sugar Mama (NL)

Datum: zaterdag 23 december 2017 21:00

BLUES BOOGIE ROCK”N ROLL ROOTS SINDS 1986

OP FESTIVALS (OEROL, GIETHOORN EN VELE ANDERE) EN IN TALLOZE KROEGEN IN BINNEN EN BUITENLAND, OP RADIO EN TV ALS ECHTE LIVEBAND GEWEND AAN LANGE NACHTEN HEBBEN ZIJ VOLDOENDE COVERS ACHTER DE HAND, HUN WARE PASSIE LIGT ECHTER BIJ HET BEWERKEN VAN OUDE, VAAK AKOESTIESE BLUES EN EIGEN WERK.

DE BAND BESTAAT UIT: BAS DE JONG, (VOC, GITAAR, MONDHARMONICA, MANDOLINE), KRIS HARTMAN (VOC, DRUMS) , RENE MERBIS (GITAAR) EN RON AWATER (VOC, BAS).

MUZIEKKRANT OOR SCHREEF: EEN ECHTE LIVE BAND... ZIET KANS DE MEEST KALE GYMZAAL IN EEN GEZELLIG ZWETERIG HOL OM TE TOVEREN...., EN DONEGAL LIVE (IERLAND): THIS BAND PROVED THAT THE BLUES IN HOLLAND IS ALIVE AND KICKIN’….

Copyright © 2014 Café 't Vereinshoes - website made by logo site42 weBDesign site42 weBDesign